Logo
0746.858.581
Foraje - Denisipari - Puturi
Foraje puturi si denisipari puturi in toata tara
Home Servicii Foraje pentru piloni de sustinere

Foraje pentru piloni de sustinere

Review-uri 5.0 (1 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)
Suna-ne acum
0746.858.581

De ce sunt necesare forajele pentru piloni de sustinere

Stalpii, pilonii sau coloanele de sustinere sunt deseori folosite in constructiile moderne, dar si in renovarea si reamenajarea constructiilor vechi care necesita consolidare. Uneori, pentru a putea folosi aceste elemente de securizare a cladirilor, este nevoie de un foraj special care sa permita fixarea pilonilor. Altfel spus, este posibil ca in constructia sau renovarea unui imobil sa ai nevoie de foraje piloni de sustinere profesional executate.

Pilonii de sustinere

Pentru a crea o structura cat mai solida, in constructii se folosesc deseori forajele si pilonii de sustinere. Un pilon de sustinere vertical poate fi realizat dintr-o singura bucata de cherestea, din beton sau din otel. Acestia necesita intotdeauna realizarea unui foraj special care sa permita fixarea cat mai riguroasa in profunzime. Doar in acest mod pilonii de sustinere isi ating scopul pentru care au fost construiti, si anume consolidarea constructiei si asigurarea ei pentru posibile cutremure sau alte calamitati.

Totodata, un pilon de sustinere poate fi construit din caramizi sau blocui de piatra.

Rolul unui pilon de sustinere

Pilonii de sustinere au functia de a sustine sau de a stabiliza un etaj sau o constructie. Totodata, acestia pot fi utilizati si ca elemente ornamentale. Astfel, poate aparea necesitatea unui foraj pilon de sustinere pentru o constructie comemorativa - un stalp, un monument inalt, o placa foarte grea, etc - sau pentru a asigura simetria unei constructii. 

Diferenta dintre pilonii de sustinere si coloane

In timp ce un pilon de sutinere nu are neaparat o functie portanta, o coloana este un element arhitectonic si structural vertical special conceputa pentru a transfera o sarcina compresiva. De exemplu, o coloana poate transfera sarcinile unei platforme, o podea sau o placa de acoperis, fiind utilizata si pentru fundatii. Coloanele sunt de obicei realizate din caramizi, beton, otel structural sau pietre si, necesita rareori genul de foraje necesare pentru stalpii de sustinere.

De ce sunt necesare forajele pentru pilonii de sustinere

In arhitectura moderna, pilonii de sustinere apar tot mai des ca elemente de sprijin pentru fundatii, plafoane sau tavane. Totodata, sunt elemente de siguranta valoroase care asigura cladirile de orice fel in fata cutremurelor sau a altor calamitati naturale.

Pentru a-si indeplini rolul si a fi cat mai sigure, pilonii de sustinere necesita foraje profesionale care sa permita fixarea in profunzime. Astfel, forajele pentru piloanele de sustinere au devenit un domeniu de activitate cautat si popular, motiv pentru care au aparut mai multe firme specializate care sa poata oferi aceste servicii.

-
Doar in luna Aprilie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Dan 27.01.2020
Excelent
Recomand
Recomand cu încredere foarte mulțumit

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare