Logo
0746.858.581
Foraje - Denisipari - Puturi
Foraje puturi si denisipari puturi in toata tara
Home Servicii Denisipari puturi

Denisipari puturi

Review-uri 5.0 (1 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)
Suna-ne acum
0746.858.581

4 semne care arata ca ai nevoie de servicii de denisipari puturi

Putul, ca orice accesoriu de pe langa casa, necesita intretinere si monitorizare periodica. Gasirea unei companii care se ocupa cu denisipari puturi pe care sa te poti baza este esentiala pentru a avea constant apa curata si de calitate. Cu toate acestea, cand putul tau da semne neasteptate care te pot face sa crezi ca ceva nu este in regula, este important sa actionezi rapid. Iata patru indicatori care semnaleaza ca putul tau are nevoie de intretinere, curatare sau denisipare. 

Apa de la robinet vine cu goluri de aer

Daca observi ca robinetele incep sa stropeasca cu apa, sa stii ca acesta poate fi un indiciu ca pompa are probleme din cauza reziduurilor din apa. Mentinerea si curatarea regulata a putului poate preveni problemele de acest gen care au drept cauza acumularile de nisip in put. 

Observi ca factura de curent este mai mare

Daca observi o crestere neasteptata a facturii de energie electrica, sa stii ca acest lucru poate avea drept cauza suprasolicitarea pompei din cauza acumularii de sedimente. De multe ori, denisiparea putului realizata de un furnizor profesionist de servicii, poate rezolva aceasta problema.

Apa nu mai este la fel de curata

Orice schimbare a culorii, mirosului sau calitatii apei din put este un motiv de ingrijorare. Daca observi ca apa este tulbure sau galbuie, s-ar putea sa fie timpul pentru o denisipare a putului si inlaturarea particulelor organice sau anorganice din apa. De asemenea, daca observi ca apa a devenit maro sau rosiatica, este momentul sa actionezi, pentru ca putul tau are nevoie de denisipare si de albire pentru a echilibra concentratiile de fier si mangan din apa. 

Cel mai alarmant semn este culoarea albastra-verzuie a apei. Acest lucru semnaleaza coroziunea conductelor de cupru. Daca acestea sunt prea uzate, s-ar putea sa ai nevoie de un nou sistem de pompare a apei din put., iar eroziunea lor se poate preveni prin denisiparea periodica a putului

Observi o scadere a presiunii apei

Schimbarea presiunii apei este un alt semn neplacut. Daca observi o modificare a presiunii apei de la robinet, oricat de mica, trebuie sa verifici presiunea pompei. Orice scadere a acesteia poate avea drept cauza reziduurile si nisipul acumulat in put si este posibil sa ai nevoie de servicii profesionale de denisipari puturi.

Alimentarea cu apa de calitate este esentiala pentru sanatatea ta si a familiei tale, motiv pentru care nu trebuie sa ignori niciunul din aceste semne.

-
Doar in luna Aprilie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Călin 27.01.2020
Excelent
Super echipa
O treaba excelenta o echipa excelenta

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare